Túnstrjitte 22

KEI-wike tongersdei: Fergees Lunsj, MarioKart Toarnoai, Jûnsiten en LIVE: Flu Fighters

15 Augustus 2024 12:00:00

Skriuw dy yn of app de ynterne (+31 6 16272345) foar it jûnsiten! Set yn 'e reaksjes evt. dieetwinsken of allergyen.

Hooplik libbesto op dit punt fan de KEI-wike noch in bytsje! We gean de planning fan tongersdei alwer temjitte. Fansels sette wy wer útein mei in FERGEES lunsj. Om de brakheid wat tsjin te gean organisearje wy dernei in MARIO KART oernoai. Mario en Luigi sille it tsjin inoar opnimme yn in grutte battle. Om nei dizze ynspanning wer hielendal nije enerzjy te finen, kinst smûk hingje bliuwe by Bernlef om in hapke mei te iten, of om dan oan te skowen! Dernei kinst hearlik swinge op in jûntsje live muzyk fan gjinien minder as THE FLU FIGHTERS


Schrijf je in of app de interne (+31 6 16272345) voor het avondeten! Zet in de reacties eventuele dieetwensen of allergiën.

Ik hoop dat je op dit punt van de keiweek nog een beetje leeft, maar we gaan de planning van donderdag alweer tegemoet. Natuurlijk beginnen we weer met een GRATIS lunch om de brakheid een beetje tegen te gaan en organiseren we daarna een MARIO KART toernooi. Mario en Luigi zullen het tegen elkaar opnemen in een hevige battle. Om na deze inspanning weer helemaal nieuwe energie te vinden voor de avond kun je gezellig blijven hangen op Bernlef om een hapje mee te eten (of juist dan aan te schuiven als je er ‘s middags niet was). Om vervolgens te kunnen swingen op een avondje live muziek van niemand minder dan THE FLU FIGHTERS.

Do moast ynlogge om reaksjes te sjen.
Do moast ynlogge om reaksje efter te litten.

Ynskriuwingen

Do moast ynlogge om dy yn te skriuwen.